Crema d'espàrrecs amb llagostins i salsa de iogurt de La Fageda
*/?>

Crema d'espàrrecs amb llagostins i salsa de iogurt de La Fageda

Tornar a: Receptes

Crema d'espàrrecs amb llagostins i salsa de iogurt de La Fageda

Preparació de la crema:

1. Peleu i talleu les patates, els espàrrecs i la ceba.
2. En una olla bulliu les verdures cobertes d'aigua durant uns 30 minuts aproximadament, fins que siguin ben tendres.
3. Retireu part del líquid i reserveu-lo en un recipient a part.
4. Tritureu les verdures amb l'ajuda de la batedora elèctrica fins a aconseguir una crema fina.
5. Si cal, afegiu-hi part del líquid que heu reservat. Si voleu que us quedi més fina, passeu la crema pel colador xinès.

Preparació dels llagostins:

1. En una paella amb un raig d’oli saltegeu els llagostins.
2. Retireu la paella del foc i deixeu-los refredar.

Preparació del plat:

Barregeu en un recipient el iogurt i un pessic de sal i pebre.
Es pot servir la crema d'espàrrecs freda o calenta. Posar els llagostins a sobre i una mica de salsa de iogurt.


Llistat d'ingredints

Per a la crema: 2 manats d'espàrrecs verds 2 patates 1 ceba petita Aigua Oli d'oliva extra verge o mantega Sal Per als llagostins: 12 llagostins pelats 50ml d'oli d'oliva extra verge Per a la salsa de iogurt: 1 iogurt natural de La Fageda Sal i pebre


Comarteix