Coca amb melmelada de taronja amarga

Coca amb melmelada de taronja amarga

Tornar a: Receptes

Coca amb melmelada de taronja amarga

Ingredients:

Per a la coca:

3 ous

Pols de sal

200g de sucre

100g de mantega

Una taronja ratllada

Suc de dues taronges

200g de farina

1 sobre de llevat

Per a l’almívar:

1 suc de taronja

70g de sucre

(fer arrancar el bull)

Per a la cobertura:

150g de xocolata (70% cacau)

100g de nata (35% M.G.)

Elaboració:

  1. Es barregen els tres rovells d’ou, el sucre, el suc de taronja i la taronja ratllada.
  2. Afegir la mantega desfeta al bany maria i les clares muntades amb una mica de sal i remenar.
  3. Afegir la farina i el llevat i barreja bé. Un cop remenat, ha de quedar una pasta una mica clara.
  4. Coure al forn a 180ºC durant 40 minuts aproximadament.
  5. Passat aquest temps es fa la prova de l’escuradents i si surt net ja està cuit, sinó el deixem una estona més.
  6. Un cop fred, ja el podem desemmotllar i el tallem en tres capes. Les banyem amb l’almívar i les farcim amb la melmelada de taronja amarga de La Fageda.

Per a la cobertura

En un cassó fem bullir la nata i afegim la xocolata, remenem fins que quedi una barreja llisa i homogènia.  

 


Comarteix

Recepta elaborada per