CARPACCIO DE VEDELLA AMB FORMATGE D'OVELLA

CARPACCIO DE VEDELLA AMB FORMATGE D'OVELLA

Tornar a: Receptes

CARPACCIO DE VEDELLA AMB FORMATGE D'OVELLA

Ingredients:

Filet de vedella polit

Barreja d’herbes de la Provença

Maionesa

Oli d’Oliva

Llimona

Salsa Perrins

Pebre negre

Rúcula

Formatge serrat d’ovella

 

Elaboració:

  1. Cobriu el filet amb herbes i emboliqueu-lo amb un drap. Deixeu-lo un dia a la nevera.
  2. Talleu el filet finament i poseu-lo en un plat.
  3. Feu la salsa amb la maionesa, una mica de suc de llimona, una mica de salsa Perrins i el pebre.
  4. Amaniu el carpaccio amb oli d’oliva. Poseu-hi unes gotes de salsa i fulles de rúcula.
  5. Amb un pelador, poseu-hi escates de formatge i més gotes de salsa. Acabeu-ho d’amanir amb oli.

 


Comarteix

Recepta elaborada per