CANELÓ DE PORRO I BRANDADA AMB MERMELADA DE PORRO DE LA FAGEDA

CANELÓ DE PORRO I BRANDADA AMB MERMELADA DE PORRO DE LA FAGEDA

Tornar a: Receptes

CANELÓ DE PORRO I BRANDADA AMB MERMELADA DE PORRO DE LA FAGEDA

Ingredients:

4 porros

500g de bacallà

250 cl oli oliva

4 grans d'all

Melmelada de porro de La Fageda

Elaboració:

  1. Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.
  2. Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda.
  3. Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin.
  4. Posar en una paella el cor dels porros i daurar-los.

Per a la brandada:

  1. Confitar el bacallà amb oli i els grans d'all (10 minuts).
  2. Triturar el bacallà amb la batedora, anar tirant l'oli a poc a poc fins que emulsioni.
  3. Quan la farsa estigui freda, posar-la a dins les fulles del porro i ja tenim els canelons fets.

Al plat es posen dos canelons amb la melmelada de porro de La Fageda i els cors de porro daurats per decorar.


Comarteix

Recepta elaborada per