Caneló de gerds amb mousse de iogurt de La Fageda
*/?>

Caneló de gerds amb mousse de iogurt de La Fageda

Tornar a: Receptes

Caneló de gerds amb mousse de iogurt de La Fageda

Elaboració:

Per la mousse de iogurt:

1. Poseu les fulles de gelatina a hidratar.
2. Seguidament semi munteu la nata.
3. Barregeu el iogurt amb el sucre i tireu la gelatina fosa, barregeu amb molt de compte amb la nata i poseu-ho dintre una màniga pastissera.

Per la làmina de gelatina de gerds:

1. Poseu en un cassó la polpa de gerds juntament amb l’aigua, el sucre i la gelatina vegetal en pols, barregeu bé i feu arrencar el bull, seguidament poseu-ho amb safates que us quedin làmines molt fines. I deixeu refredar.

2. Un cop fetes les làmines elaboreu els canelons, poseu una mica de mousse per sobre dels gerds, enrotlleu i reserveu a la nevera.

3. Serviu el canelons amb uns gerds frescos.


Llistat d'ingredints

Ingredients: 250g polpa de gerds 500g iogurt natural de La Fageda 50g sucre 150g aigua 125g nata líquida del 32% MG 6 fulles de gelatina de 2g 25g gelatina vegetal en pols


Comarteix

Recepta elaborada per