Brunyols de llardons

Brunyols de llardons

Tornar a: Receptes

Brunyols de llardons

Ingredients

125 ml de llet

60g mantega

Sucre

Sal

75g de farina tamisada

2 ous

70g de llardons grans tamisats

Oli per fregir

Elaboració

Es posa la llet i la mantega en un cassó al foc amb una mica de sal. Quan veiem que

la llet comença a bullir mirem que la mantega s’hagi fos del tot, si és així, afegim tota la

farina tamisada i ho deixem coure sense deixar de remanar.

 

Si la massa es desenganxa dels costats del cassó, ho treiem del foc i hi afegim un ou, barregem fins que quedi una massa, tot seguit, hi afegim l’altre ou. Quan ja tenim la massa compacte hi afegim els llardons que ja els haurem tamisat.

 

Escalfem la fregidora, hi tirem oli. Mentrestant, fem boletes petites mirant de posar forces llardons a cada porció de massa. Tot seguit, quan l’oli estigui calent, hi tirem les boletes.

 

Quan comencin a estar daurades les posem en un plat amb paper absorbent, i els anem arrebossant

amb el sucre.

 

Recepta d’Anna Pastoret i Carla Sañas de l’Escola la Bòbila de Les Preses.

Cuiner: Joan Masegur del Restaurant Hostal dels Ossos d’Olot.


Comarteix

Recepta elaborada per