Bacallà confitat amb oli de romaní, melmelada de samfaina i olivada
*/?>

Bacallà confitat amb oli de romaní, melmelada de samfaina i olivada

Tornar a: Receptes

Bacallà confitat amb oli de romaní, melmelada de samfaina i olivada

Ingredients:

Llom de bacallà dessalat

Oli d’oliva suau

Melmelada de samfaina de La Fageda

Olives negres sense pinyol

Oli d’oliva extra verge

Anxoves

Elaboració:

Escalfar l’oli suau i hi afegir el romaní. Deixar-ho refredar.

Tallar el bacallà a llesques fines.

Posar a macerar amb l’oli d’oliva suau de romaní unes 24 hores.

Disposar una llesca de bacallà en un plat, posar una cullerada de melmelada de samfaina a sobre i tancar-lo com si fos un canaló.

Posar les olives negres sense pinyol, les anxoves i l’oli d’oliva extra verge en un pot i triturar.

Decorar amb l’olivada.


Comarteix

Recepta elaborada per