Notícies

< Notícies

Fesols de Santa Pau un producte de Cuina Volcànica és promociona de la ma del Patronat de Turisme Girona Costa Brava Pirineus a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

20/10/2014

El Fesols de Santa Pau  de la Garrotxa  i la Cuina Volcànica   amb  el periodista gastrònom Salvador Garcia Arbós i  el segell de qualitat agroalimentari Girona Excel·lent s'ha presentat aquest cap de setmana a la fira Mercat de Mercats de Barcelona amb una gran acollida tant per part del públic com dels grans xefs. En el marc incomparable de l'avinguda de la Catedral, Girona Excel·lent ha presentat la seva imatge, l’embalatge especial dels productes i un assortit de tastos amb els productes guardonats que el cuiner Isaac Gelabert ha preparat per a l’ocasió.


Durant el cap de setmana, per l'estand de Girona Excel·lent ?de la mà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona? hi van passar nombroses autoritats com l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut; el president de la Cambra de Comerç, Domènech Espadalè, així com nombrosos xefs com Joan Roca i Carles Gaig. S’hi van servir centenars de degustacions de vi i altres productes guardonats.



Comarteix