Menú diari

Regala Cuina Volcànica Menú diari

Restaurant La Moixina

Paratge de la Font Moixina s/n
17800 - Olot - Girona
972261000
info@lamoixina.com

Menú diari


Crema de carbassa amb brandada i oli verd
Amanida de formatge Mas Farró, caqui, codony, raïm i vinagreta de mel
Mus de salmó fumat, crema d’anet i endívies
Trencadís de verdures al dente amb ou dur
Pastís de bolets crema d’anxoves, moniato i oli de fruits secs
Tartaleta de verdures de tardor, formatge de cabra, escarola i magrana
Trinxat de patata Mora i col de les Mulleras amb rosta de cansalada
Tallarines a l’ou amb pesto, xampinyons i gambes
Cebes de Figueres farcida de carn de rostit amb salsa de ceps
Patates d’Olot fetes a casa

…………………………………………………….

Paella d’arròs de Pals a l’estil de la Moixina
Peix fresc del dia a la planxa i el seu contorn
Peix al forn amb la seva bresa del rostit
Sèpia estofada a l’antiga amb pilotilles i xampinyons
Llata de vedella amb suc de rostit, cebetes i bolets
Cuixa d’ànec d’aglà amb codony de Maià i moniato
Llonza de porc Duroc a la brasa amb oli d’herbes, patates i all tendre
Picantó a la brasa amb allioli negat de cúrcuma i daus de patata
Hamburguesa del Mas la Carrera amb melmelada de ceba i Xiroi
Hamburguesa de llenties i bolets, amb verdura i patata palla
Bistec de mitjana de vedella a la brasa amb guarnició

…………………………………………………….

Semifred de iogurt de La Fageda amb llimona i caramel
Xocolata (Pessic de xocolata, sopa de xocolata blanca i gelat de xocolata negra)
Pastís de poma de Girona i gelat de vainilla
Pastís de formatge fresc amb melmelada de fruita vermella
Crema catalana cremada o flam d’ou o mató amb mel
Pinya natural amb crema catalana
Gelat de nata, figues i bescuit de mantega
Gelat de menta, sopa de xocolata i nibs de cacau
Iogurt natural de La Fageda
Poma al forn amb el seu almívar
Varietat de fruits secs o fruita del temps

…………………………………………………….

Pa, aigua i copa de vi o refresc

  • ······· Preu: 16,00 €  IVA inclòs ········

…………………………………………………….

Plat apte per vegà Plat de Cuina VolcànicaPlat apte per celíac

…………………………………………………….

Pa sense gluten amb suplement d’1,50 € 

Tenim a la seva disposició la informació dels al·lèrgens. 

Preguem que informin el cambrer de les seves al·lèrgies, intoleràncies i preferències alimentàries

SUPLEMENTS

Amanida de fruites vermelles, farcell de formatge de cabra i vinagreta de mel  +5,40 €

Saltejat d’espàrrecs verds, rosinyols i gambes amb encenalls  de pernil d’aglà +8 €

Pernil d’aglà i pa de crosta amb tomàquet +13 €

Micuit d’ànec amb melmelada de figues i torrades de pa de coca +11 €

Pop amb patates confitades i oli de pimentó +12 €

Cargols amb sal i pebre al forn amb dues salses +11 €

Coca de croissant, micuit, compota de poma, fruita i germinats +8 €

Els nostres calamars a la romana +8 €

Calamars a la planxa amb guarnició de verdures +7,10 €

Peix fresc de llotja supl. segons mercat 

Costelles de xai de ramat a la brasa amb guarnició +10 €

Entrecot de vedella amb guarnició +12,50 €

Txuletón de vaca madurat fet a la bresa de carbó +31 €

Melós de vedella amb salsa de ratafia i cremós de tubercles +8,60 €

Volcanet de xocolata, crema d’atmella, crumble de cacao i sorbet de fruita de la passió  +4 €

Tatin de pera, caramel i cafè amb gelat de Baileys + 4 €

Gelat de ratafia Russet amb sopa de mascarpone i crumble d’anous + 2,25 €

Menú disponible els migdies de dilluns a divendres.
Dimarts tancat per descans personal.

 MENu-DIARI20201216.pdf


Menú diari

Restaurant La Moixina

19,75  €/persona


Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.

Total:

Pagament segur amb targeta

Veure altres Xecs Regal de Cuina Volcànica