
Regala Cuina Volcànica Menú de temporada
Restaurant La Moixina
17800 - Olot - Girona
info@lamoixina.com
Menú de temporada
Primer plat a escollir:
Crema de carbassa amb brandada de bacallà i culis de pebrots rostits
Amanida d’escarola i enciam, moniato rostit, castanyes, magrana, formatge blau i crema d’anxoves
Carpaccio de peus de porc amb praliné d’avellana i ametlla, encenalls de micuit i reducció de vi dolç
Coca de full amb melmelada de ceba, carbassa, bolets, mel de mil flors i cremós de remolatxa
Panciotti farcit de gamba i vieira amb crema de porro i formatge de cabra
Caneló cruixent de brandada de bacallà amb crema d’escalivada
Patates d'Olot amb humus de cigró
Segon plat a escollir:
Peix fresc del dia a la planxa amb trencadís de patata i verdures
Bacallà amb mel, castanyes i cremós de moniato
Ragut de vedella amb ceps pastanaga i cebetes
Paella d'arròs de Pals mixta a l'estil de La Moixina
Espatlla de xai a baixa temperatura amb orellanes, panses i prunes
Mitjana de vedella a la brasa de carbó amb guarnició
Secret de porc a la brasa, ratllat de patata i salsa de taronja.
Postres a escollir:
Mus de iogurt de la Fageda amb melmelada de taronja i crocant
Sacher amb melmelada d’albercocs i sorbet de gerds
Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de ratafia i toffee
Pastís de formatge fresc amb confitat de fruites vermelles, nata i sorbet de maduixes
Cake de poma de Girona amb crema i gelat de vainilla
Crema de llimona amb escuma de menta i mascarpone
Sopa de castanyes amb gelat d’espècies i tortell d’ Olot
Els Clàssics: Fruits secs amb moscatell; o flam d'ou; o crema catalana; o recuit d’ovella amb mel
El postre més llaminer de Cuina Volcànica (25 anys del col·lectiu) suplement de +4€
S’hi inclou:
• Pa
• Aigua mineral Sant Aniol
• Vi negre Raimat Clamor D.O. Costers del Segre; o Vi blanc Bach sec D.O. Catalunya; o Vi rosat Bach D.O. Catalunya
El nostre restaurant forma part del col·lectiu Cuina Volcànica i com a tal hem pres el compromís de treballar per la promoció i difusió del nostre patrimoni gastronòmic, així com dels seus productes i productors.
Plats de Cuina Volcànica
Plats aptes per a celíacs elaborats sense gluten, però no en podem garantir el 100 % d'absència.
Menú de temporada
Restaurant La Moixina
37,50 €/persona
Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.
