Menú cap de setmana

Regala Cuina Volcànica Menú cap de setmana

Restaurant Hostal dels Ossos

Ctra. de Santa Pau 34
17812 - Batet de la Serra - Girona
972266134
info@hostaldelsossos.com

Menú cap de setmana


MENÚ

Primer plat a escollir

Amanida de tomàquet cor de bou amb ceba al cop de puny i tonyina
Amanida de formatge fresc amb vinagreta de gerds
Patates d’olot artesanes
Remenat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets
Foie mi-cuit amb poma i melmelada de figues

Segon plat a escollir

Conill a la brasa amb patates al caliu i “all i oli”
Galta de porc guisada amb bolets
Entrecot de vedella amb patates al caliu i verduretes
Llata de vedella amb bolets

Postres
Brownie de xocolata negra amb gelat de vainilla i toffe
Sopeta de maduixes amb sorbet de llimona
Mousse de iogurt de la fageda amb poma i gerds
Gelat de vainilla 

Pa de pagès
Vi: D.O. Empordà
Aigües

Cafès


Menú cap de setmana

Restaurant Hostal dels Ossos

28,00  €/persona


Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.

Total:

Pagament segur amb targeta

Veure altres Xecs Regal de Cuina Volcànica