Panacota amb gelat de xocolata amb trossets de xocolata de La Fageda

Panacota amb gelat de xocolata amb trossets de xocolata de La Fageda

Tornar a: Receptes

Panacota amb gelat de xocolata amb trossets de xocolata de La Fageda

Elaboració:

1. Barregeu la nata liquida, la llet, els sucres i la taronja ratllada.
2. Porteu la barreja a ebullició, retireu-la del foc i deixeu-la tapada uns 15 minuts perquè infusioni.
3. Poseu les fulles de gelatina en remull en aigua freda perquè s’estovin.
4. Torneu a escalfar lleugerament la mescla de la llet, tot seguit escorreu la gelatina i dissoleu-la a dins.
5. Coleu el preparat i aboqueu-lo dins de flameres.
6. Deixeu-lo refredar bé al frigorífic perquè agafi consistència.

Muntatge del plat:

1. Poseu la panacota dins d’un plat, adorneu-la amb uns encenalls de xocolata i afegim una bola de gelat de xocolata amb trossets de xocolata de La Fageda.


Llistat d'ingredints

125ml de nata liquida del 32 % MG 600ml de llet sencera 100g de sucre 1 cullerada de sucre de vainilla 5 fulles de gelatina de 2 g La pell de mitja taronja Encenalls de xocolata Gelat de xocolata amb trossets de xocolata de la Fageda


Comarteix

Recepta elaborada per