Micuit d'ànec amb codony i melmelada de ceba agredolça
*/?>

Micuit d'ànec amb codony i melmelada de ceba agredolça

Tornar a: Receptes

Micuit d'ànec amb codony i melmelada de ceba agredolça

Ingredients:

500g. fetge gras d’ànec

100g. codony

1 pot de melmelada de ceba agredolça

Pa de blat de moro

Sal/pebre

Elaboració:

  1. Agafeu el fetge i traieu les venes, sal i pebreu.
  2. Talleu a tires gruixudes el codony.
  3. Poseu el fetge sobre paper film i posem el codony al mig. Emboliqueu el codony amb el fetge i feu com unes botifarres.
  4. En una olla amb aigua bullent submergiu aquests rulls de fetge, els traieu i refredeu
  5. Feu llesques fines de pa de blat de moro i les torreu
  6. Munteu el plat amb rodelles d’aquest semicuit amb acompanyament de la melmelada de ceba i de les torrades de pa de farro.

 


Comarteix

Recepta elaborada per