Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes

Volver a: Recetas

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes

1.    Escalfar la llet i desfer-hi la xocolata
2.    Batre els ous juntament amb el sucre.
3.    Incorporar, sense deixar de barrejar, la llet i els ous.
4.    Deixar refredar una mica i afegir-hi el pastís.
5.    Colar, posar en vasets i coure al forn amb vapor a 85º durant 20 minuts.

Amb aquesta fórmula surten 12,5 vasets de 70 g.

1.    Tallar la mantega a daus de la mateixa mida i refredar bé.
2.    Barrejar les farines i el sucre de canya en una batedora amb varilles.
3.    Incorporar els daus de mantega sense parar la màquina.
4.    La barreja es transformarà en sorra. Quan tornin a formar-se terrossos, parar quan la mida ens convingui.
5.    Estendre sobre un silpat i congelar.
6.    Coure al forn a 150º durant 15-20 minuts.


Llistat d'ingredints

180g Sucre 300g Llet 4u Ous 200g Xocolata amb llet 45g Pastís Ricard Crumble de castanyes 150g Farina 150g Farina de castanyes 150g Sucre de canya 200g Mantega


Comarteix

Receta elaborada por