Coulant de xocolata negre, crema anglesa i gelat de iogurt de granja de La Fageda

Coulant de xocolata negre, crema anglesa i gelat de iogurt de granja de La Fageda

Volver a: Recetas

Coulant de xocolata negre, crema anglesa i gelat de iogurt de granja de La Fageda

Elaboració:

El coulant:

1. Poseu la cobertura i la mantega a fondre al microones.
2. Barregeu la resta d'ingredients fins que quedi una pasta homogènia. Poseu en motlles de 6 cm d’alçada, prèviament encamisats.
3. Coeu durant 7-8 minuts a 180ºC.

La crema anglesa:

1. Bulliu la llet i el sucre.
2. Trenqueu els rovells i incorporeu la llet amb el sucre. Barregeu bé.
3. Pasteuritzeu a 75ºC.
4. Refredeu i guardeu a la nevera 24 hores.

Muntatge del Plat:

1. Poseu una base de crema anglesa al plat.
2. Col•loqueu el coulant al mig del plat.
3. Acompanyeu el coulant amb una bola de gelat de iogurt de granja La Fageda.
4. Decoreu el plat amb una mica de fruita de temporada.


Llistat d'ingredints

Pel coulant: 125g de cobertura del 70% 125g de mantega fosa 50g de farina 65g de sucre 130g de rovell 50g de clares Per la crema anglesa: 250cl de llet sencera 4 rovells 50g de sucre


Comarteix

Receta elaborada por