Broqueta de pollastre especiat amb salsa de iogurt

Broqueta de pollastre especiat amb salsa de iogurt

Volver a: Recetas

Broqueta de pollastre especiat amb salsa de iogurt

Elaboració:

1. Talleu els pits de pollastre a daus.
2. En un bol barregeu l’oli, la sal, el pebre, el pebre vermell picant i el dolç i les herbes, els daus de pit de pollastre i remeneu. Deixeu reposar 24 hores.
3. Munteu les broquetes i coeu-les a la planxa.
4. Mentre, feu la salsa: Barregeu el iogurt i formatge, afegiu la ceba i el porradell i mescleu bé. Acompanyeu les broquetes amb la salsa.


Llistat d'ingredints

Ingredients 4 pits de pollastre 1 dl d'oli d'oliva extra verge de l'Empordà Sal Pebre negre acabat de moldre 1 culleradeta de pebre vermell dolç 1/2 culleradeta de pebre vermell picant 1 culleradeta de romaní. 1 gra d'all julivert picat. Per a la salsa de iogurt: 1/2 iogurt llaminer natural de la Fageda 100 g de crema de formatge 1/2 ceba picada i una cullerada de porradell


Comarteix

Receta elaborada por