Galería de fotos

La Garrotxa i cuina volcànica a Londres en el sopar de Turisme de Catalunya mès important del mòn World Travel Market

La Cuina Volcànica  vaomplir de la gastronomia de la Garrotxa Sopar de Gala en l’ Hotel Royal Horseguards que organitza Turisme Catalunya en la fira turística més important del món : World Travel Market a Londres
En aquest sopar Turisme de Catalunya. convida als diferents representants participants del sector turístic com una de les seves accions promocionals per donar a conèixer la gran riquesa del nostre país com a destinació turística ,en especial la gastronomia .

El Menú que han elaborat Cuina Volcànica:
Aperitiu
Piruleta de formatge Serrat d'ovella
Iogurt amb tòfona d'hivern
Fesols de Santa Pau amb verat fumat
Llonganissa ,pa de fajol, tomàquet
-------
Ravioli de remolatxa, formatge Garrotxa ,oli de festucs
Trinxat de patata ,fesols de Santa Pau, botifarra de perol ,vinagreta de siurenys
Bacallà confitat ,escabetx suau de bolets
Espatlla de xai raça ripollesa amb salsa de ratafia
Pastis de farro blanc i textures de poma

Per aquesta ocasió hi participaren els cuiners membres del col·lectiu :
Judith Oliveras - Restaurant Oliveras de Besalú
Josep i David Colom Restaurant l’Hostalet Hostalets de Bas
Miquel Iglesies i Joan del Rest Hostal dels Ossos –Batet de la Serra
Gerard Xifra Rest Sant Miquel Sant Esteve de Bas
També hi participaren en la organització els gastrònoms Pep Nogué i per part de Fòrum Gastronòmic Pep Palau.