Receptes


imatge

Caneló de gerds amb mousse de iogurt de La Fageda

  • Restaurant Hostal dels Ossos

Elaboració: Per la mousse de iogurt: 1. Poseu les fulles de gelatina a hidratar. 2. Seguidament semi munteu la nata. 3. Barregeu el iogurt amb el sucre i tireu la gelatina fosa, barregeu amb molt de compte amb la nata i poseu-ho dintre una màniga pastissera.…

Llegir més




imatge

Pastís de iogurt de La Fageda amb mousse de maduixa

  • Restaurant L'Hostalet

Elaboració pasta brisa: 1. En batedora a velocitat mitjana, barregeu amb la pala la farina, les cinc espècies, el sucre i la sal. 2. Talleu la mantega a daus i escalfeu-la lleument. Afegiu de mica en mica a la barreja. 3. Quan es comenci a formar una massa homogènia, afegiu-hi…

Llegir més











imatge

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes

  • Restaurant L'Hostalet

1.    Escalfar la llet i desfer-hi la xocolata 2.    Batre els ous juntament amb el sucre. 3.    Incorporar, sense deixar de barrejar, la llet i els ous. 4.    Deixar refredar una mica i afegir-hi el pastís. 5.    Colar, posar en vasets i coure al forn amb…

Llegir més