Mousse de torró amb foie
- Restaurant L'Hostalet
Ingredients: 250g. Torró de Xixona 50 g. Nata (1) 500 g. Nata (2) 5 Fulles de gelatina Bloc de fetge de celler Sal en escates Oli d’oliva Elaboració: Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.…
Ingredients: 250g. Torró de Xixona 50 g. Nata (1) 500 g. Nata (2) 5 Fulles de gelatina Bloc de fetge de celler Sal en escates Oli d’oliva Elaboració: Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.…
Ingredients: Escarola Mandarina Oli d’oliva Vinagre de moscatell Sal Sucre Magrana Perdiu en escabetx Elaboració: Feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal, el sucre i una mica de…
Ingredients: Pa de farro Iogurt de la Fageda (preferiblement grec) Melmelada de pebrot vermell de La Fageda Sucre ros Pinyons Elaboració: Tallar unes llesques de pa de farro molt fines i torrar-les. Un…
Ingredients: Llom de bacallà dessalat Oli d’oliva suau Melmelada de samfaina de La Fageda Olives negres sense pinyol Oli d’oliva extra verge Anxoves Elaboració: Escalfar l’oli suau i hi afegir el romaní.…
Ingredients: 1 taronja 250g de iogurt 250g de sucre 100cl d'aigua Melmelada de taronja dolça de La Fageda Elaboració: Pelar la taronja evitant la part blanca, o sigui només la pela. Fer un almívar…
Ingredients Gelat de iogurt de La Fageda Melmelada de fruits del bosc de La Fageda 100g de mantega 100 de sucre 100g de farina d’ametlla 100g de mantega 50g de fajol 50g de llevat Elaboració …
Ingredients: Pasta de full Llom de bacallà Alls Oli de gira-sol Oli d’oliva extra verge Melmelada de carbassó La Fageda Elaboració: Poseu els alls laminats amb la pell de bacallà i un raig d’oli…
Ingredients: 16 vieires 2 tomàquets Orenga Reducció de vi Melmelada de llimona amb anet Sal i oli Elaboració: Escaldem els tomàquets amb aigua bullint, els pelem i buidem de dins. Tallem…
Ingredients: 4 lloms de bacallà Oli verge d’Oliva 4 calçots 1 pot de melmelada de tomata de la Fageda Elaboració: Poseu a punt de sal el bacallà, escorreu i poseu sobre paper absorbent. Netegeu els calçots,…
Ingredients: 500g. fetge gras d’ànec 100g. codony 1 pot de melmelada de ceba agredolça Pa de blat de moro Sal/pebre Elaboració: Agafeu el fetge i traieu les venes, sal i pebreu. Talleu a tires gruixudes…
Ingredients: Pa artesà del Forn Bataller dels Hostalets d’en Bas 200g de nata 200g Formatge d’ovella Mas Farró 200g melmelada de la pera de La Fageda Sal Fuet Elaboració: Ratllar finament el formatge…
Ingredients: 2 rovells 80g sucre 2 fulles de gelatina 200g de iogurt natural de la Fageda 120g llet 200g Nata Melmelada de fruites d’estiu de La Fageda Elaboració: Poseu al foc la llet amb la…
2 magrets d’ànec de 600g 1 pot de melmelada de pera de La Fageda 200cl fons de carn 200cl de moscat de l’Empordà Elaboració Marqueu els magret a foc lent per la grassa, un cop sigui daurat i el greix desfet doneu la volta i pugeu…
Ingredients: 2 llesques de pa de pagès Olivada (olives negres aixafades amb un raig d’oli, sal i farigola) 1 pot de melmelada de porros de La Fageda Pit de pollastre 1 porro Una mica de reducció de vinagre de Mòdena Oli d’oliva…
Ingredients: Per a la coca: 3 ous Pols de sal 200g de sucre 100g de mantega Una taronja ratllada Suc de dues taronges 200g de farina 1 sobre de llevat Per a l’almívar: 1 suc de taronja…
Ingredients: 4 porros 500g de bacallà 250 cl oli oliva 4 grans d'all Melmelada de porro de La Fageda Elaboració: Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.…
Ingredients: 5 fulles de pasta filo 5 rodelles de formatge de cabra tendre 1 pot de melmelada de ceba i bolets de la Fageda. 200g. De fulles de diferents enciams Cibulet Fruita vermella Oli Sal Puré de gerds Vinagre…
Ingredients: 1 llom de bacallà dessalat Melmelada de pebrots vermells de la Fageda 2 patates blanques 1 ceba de figueres Oli verge Sal Sucre Elaboració: Tallem la patata i la ceba fina, la posem…
Ingredients: 200g sucre 150g mantega 130g ous 100g xocolata negra 80g farina Nous Gelat de iogurt Melmelada de nectarina amb clau i canyella Elaboració: Batre el sucre amb la mantega i…
Ingredients Hamburguesa de vedella del Mas La Carrera Gelat de iogurtiu de La Fageda Melmelada de chutney de tomàquet de La Fageda Ceba de Figueres Oli d’oliva Sal Elaboració Deixar el gelat de iogurt…
Talleu les patates a rodanxes d'uns 3mm i poseu-les al forn en una safata cobertes d'oli amb una fulla de llorer,farigola i un gra d'all, a 60 graus fins que estiguin toves (1 hora aprox.) Salprebreu i enfarineu el senglar i fregiu-lo. Coeu les verdures amb la cansalada a daus. Quan…
4 racions Elaboració Daureu la ceba prèviament tallada a daus en una cassola preferentment de fang amb una mica de llar. Seguidament i a foc fort, afegiu-hi el pollastre i conill prèviament tallats a vuitens, les costelles de porc i deixeu-ho daurar tot junt. Tot seguit ruixeu-ho…
Preparació: Salpebrar el conill, en una cassola catalana posar en cru tots els ingredients menys el vinagre, coure a foc suau sense arribar a bullir una hora, just al moment de retirar incorporar el vinagre i fer bullir tot plegat cinc minuts. Retirar i deixar refredar. Autor:…
Preparació 1. Escaldeu les llengues en aigua bullent durant més o menys 5 minuts, les retirem i les pelem en calent. 2. Tot seguit marqum les llengues en una paella, previament salpebrades, afegiu labresa de verdures i un cop estovades les verdures i dorades les llengues hi…
Reduïu el vi amb el sucre fins que us quedi un xarop. Feu un almívar amb l´aigua, el sucre i la canyella i escaldeu-hi les fruites tallades a daus. Feu-ho d’una en una per respectar les textures de cada fruita. Netegeu els bolets, escaldeu-los amb l’almívar i deixeu-los refredar.…
Preparació 1. Sofregiu la ceba picada. 2. Quan agafi color, poseu-hi la carbassa tallada a trossets i mulleu amb el brou. 3. Saleu i deixeu bullir fins que la carbassa sigui ben toba. 4. Tritureu i passeu per un xinès. 5. Tasteu de sal i ja és a punt de…
Preparació: Una bona estona abans de començar a preparar el plat, bulliu els fesols de Santa Pau i la llengua, el ronyó, les puntes de cua i el ventre de porc. Quan les carns estiguin escaldades, bulliu-les amb aigua i sal durant 3 hores. A continuació, bulliu els alls tendres…
Preparació 1. Escorreu bé els lloms de bacallà, enfarineu-los i fregiu-los lleugerament en una paella amb oli d’oliva ben roent. Reserveu-los i traieu tot l’oli deixant-ne un petit raig a la paella. 2. Peleu les cebes i trinxeu-les finament. Poseu-les a la paella i deixeu…
Preparació 1. Posseu a bullir els naps amb la llet, i el sucre. 2. Deixeu coure fins que els naps siguin bens cuits. 3. Passeu per la batedora, que quedi ben fi. 4. El coloqueu en una copa allargada amb una bola de gelat de canyella i amb pols de canyella per decorar.…
Bulliu el fajol en aigua salada a foc baix durant 20 minuts. Quan estigui cuit escorreu-lo i esteneu-lo en una plata perquè no s’enganxi. Talleu els bolets ben petits – de la mateixa mida que els grans de fajol – saltegeu-los amb una mica d´oli. Saltegeu també la botifarra…
Preparació: 1. Talleu la poma a daus petits i reserveu-la 2. Feu el mateix amb el bitxo confitat 3. Tot seguit, agafeu els pinyons i torreu-los una mica al forn 4. Feu una vinagreta amb els tres tipus d’oli i el vinagre 5. Poseu-hi a macerar les…
Nùvol de Cafè o Ratafia Russet d'Olot Posar a muntar les clares en el batedor. I les cues de peix en remull. Posar un casó al foc els sucres i el líquid i arribar a la temperatura de 140ºC. Quan arribi a la tº barrejar la gelatina i tirar al merengue com…
Preparació 1. Poseu els peus en aigua freda i les verdures tallades. 2. Un cop bulli l’aigua escomeu-los, afegiu la sal i deixeu coure unes 3 hores. 3. Dessoseu-lo i envoliqueulo en paper film, i posseu lo al congelador. 4. Tot seguit el talleu a la màquina…
Elaboració: 1. Per fer la sopa, agafeu el iogurt i passeu-lo per la batedora amb el sucre. 2. Per fer el gelat d’avellanes, barregeu tots els ingredients i passeu per la geladora. Muntatge: Poseu el iogurt en un plat fondo, dues boles de gelat d'avellanes…
Preparació 1. Partiu els peus de porc per la meitat. 2. Bulliu-los en una olla a pressió juntament amb la ceba, la pastanaga, el porro, el tomàquet, l’api, el llorer i la farigola durant una hora i quart. 3. Deixeu-los refredar una mica i, encara en calent, desosseu-los.…
Preparació 1. Poseu en un bol la farina en forma de volcà i al mitg hi poseu la sal, un raig d’oli i dos ous. Ho aneu amadan fins que quedi elastica i fina. 2. La deixeu reposar un moment i amb la màquina d’estirar la pasta feu la forma de tallarines. 3. Escaldeu…
Preparació 1.Poseu en remull els fesols el dia abans (12 hores). I coeu-los a foc lent amb una fulla de llorer i sal durant 1h 15m (aprox.). 2.Deixeu refredar amb el mateix suc i escorreu. 3.Desespineu les anxoves, les renteu. Salpebreu-les i cobriu amb la meitat de vinagre…
Preparació: Pel carpaccio 1. Separeu la grassa dels magrets amb l’ajut d’un ganivet i reserveu-la. 2. Piqueu la carn amb el ganivet fins que quedi ben fina, salpebreu, afegiu l’armanyac i remeneu. 3. Disposeu la carn sobre…
Renteu i col.loqueu les pomes al forn amb un pols de canyella i una mica de sucre per sobre durant 1 hora a 150º. Deixeu-les refredar i buideu el cor de la poma. Per la crema Poseu a bullir la nata i la llet amb una pela de llimona i la canyella Barregeu…
Elaboració: 1. Talleu els pits de pollastre a daus. 2. En un bol barregeu l’oli, la sal, el pebre, el pebre vermell picant i el dolç i les herbes, els daus de pit de pollastre i remeneu. Deixeu reposar 24 hores. 3. Munteu les broquetes i coeu-les a la planxa. 4. Mentre,…
Elaboració En una paella posem oli d’oliva i fem un sofregit amb ceba, col bullida, botifarra de perol, rovellons. Mullem amb crema de llet. Deixem secar, omplim la manega i emplenem els piquillos, reservar. Salsa de ceba En una paella hi posem oli d’oliva i la…
Preparació: 1. Netegeu i talleu els enciams. 2. Netegeu les maduixes i reserveu. 3. Per a la salsa de iogurt, remeneu el iogurt amb julivert picat, una punta de sal i unes gotes de llimona. 4. Torreu els pinyons i reserveu. 5. Munteu l’amanida amb els…
Preparació 1. En una cassola fonda hi posarem l’oli i daurarem el garró ja sal pebrat. 2. Un cop rostit hi posarem els alls, la ceba, les pastanagues i les deixarem que agafin color. 3. Seguidament, hi tirarem el vi blanc, i el deixarem reduir. Un cop reduït…
Elaboració 1. Per començar, netegem els cargols i els posem a bullir. Un cop bullits, els escorrem i hi afegim el sofregit, el vi, la sal, el pebre, l’ós de pernil, la picada verda, les herbes aromàtiques, l’oli,i la cidreta i ho deixem coure 2 hores i trenta minuts aproximadament.…
Preparació 1. Feu una compota amb la poma i el sucre, tritureu (podem encolar-la) 2. Talleu les llesques de pa de farro ben fines, torreu-les. 3. Poseu a sobre la compota, després el formatge tallat a la mateixa mida. 4. Poseu els filets d’anxoves…
Preparació 1. Barregeu en un bol la farina, el sucre i la ratafia fins a obtenir una pasta homogènia. 2. Escampeu la pasta ben fina sobre una superfície antiadherent i coeu-ho al forn a 180º uns 6 o 7 minuts. Deixeu-ho refredar. 3. Talleu les farinetes a llesques…
Preparació 1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn. 2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. 3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts. 4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la…
Preparació de la mousse de iogurt: 1. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda i gel. 2. Semi munteu la nata. 3. Barregeu el sucre amb el iogurt i mescleu bé. 4. Foneu les fulles de gelatina amb una mica d’aigua tèbia. 5. Mescleu la gelatina fosa…