Sopa de carbassa amb menta, gelat de iogurt amb fruits del bosc i cruixent de fajol
*/?>

Sopa de carbassa amb menta, gelat de iogurt amb fruits del bosc i cruixent de fajol

Tornar a: Receptes

Sopa de carbassa amb menta, gelat de iogurt amb fruits del bosc i cruixent de fajol

Elaboració:

El cruixent de fajol
1. Barregeu l’aigua i el sucre fins arribar a ebullició, seguidament, afegiu-hi la mantega fins que quedi fosa. Finalment, afegiu les dues farines, poseu-ho dins una mànega pastissera i reserveu.
2. Estireu sobre un silpat tires fines de la barreja i poseu-ho a coure al forn 170ºC, uns 7 minuts. Reserveu.

La gelatina de menta
1. Netegeu les fulles de menta i tritureu-les amb el sucre, afegiu-hi l’aigua i l’agar-agar, poseu al foc fins que bulli. Quan arrenqui el bull, coleu-ho i deixeu refredar a la nevera.

La sopa de carbassa
1. Talleu la carbassa a daus i poseu-la a coure amb aigua i el sucre, deixeu coure. Després tritureu, coleu i reserveu a la nevera.

Muntatge del plat:
1. Poseu la sopa de carbassa com a base, uns dauets de gelatina de menta, una quenelle de gelat de iogurt de fruita del bosc de La Fageda, i finalment per sobre el cruixent de fajol.


Llistat d'ingredints

400g carbassa 40gr menta 2g agar-agar 50g sucre Gelat de iogurt amb fruita del bosc de La Fageda 50g farina de fajol 80g mantega 90g aigua 90g sucre 50g farina blat


Comarteix

Recepta elaborada per