Tornar a: Receptes

Senglar marinat amb vi i acompanyar amb vaquetes i patates

Preparació

1. Renteu els pebrots i les albergínies. Escaliveu-los al forn juntament amb les cebes.
2. Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar uns minuts, peleu-les.
3. Tot seguit, tritureu-les amb la nata, el gra d’all, els ous i un pols de sal i pebre.
4. Folreu un motlle amb paper sulfuritzat, aboqueu-hi la mescla i poseu a coure a dins al forn al bany Maria a 180 ºC durant 35-40 minuts.
5. Mentrestant, prepareu la salsa. Traieu l’escorça del formatge i ratlleu-lo.
6. En un cassó poseu la meitat de la nata líquida i la meitat del formatge i poseu al foc remenant constantment fins que es desfaci. Un cop desfet afegiu la resta de formatge i de nata i remeneu fins que quedi lligat, procurant que no bulli.
7. Munteu el plat. Desemmotlleu la mousse d’escalivada, feu-ne talls i disposeu al plat. Poseu la salsa pel damunt. Podeu servir fred o tebi.

Maridatge

Cava Perelada Rosat - D.O. Empordà 




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding