Tornar a: Receptes

Rostit de Festa Major

4 racions

Elaboració
Daureu la ceba prèviament tallada a daus en una cassola preferentment de fang amb una mica de llar. Seguidament i a foc fort, afegiu-hi el pollastre i conill prèviament tallats a vuitens, les costelles de porc i deixeu-ho daurar tot junt. Tot seguit ruixeu-ho amb el vi, afegiu-hi la sal i deixeu-ho reduir. A continuació, afegiu-hi el cap d'all, mulleu-ho amb aigua, tapeu la cassola i deixeu-ho coure ¾ d'hora a foc lent. Mentrestant feu les "pilotilles" barrejant la carn picada, sal pebre, l'ou, l'all i julivert i la molla de pa. Doneu a la barreja la forma de boles; embolcalleu-les amb la mantellina i salteu-les juntament amb bolets i cebes petites. Afegiu-ho a la cassola i per acabar deixeu-ho coure una 1 hora més. 

Cuiner:  Felip Hontoria




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding