Mil fulls d'albergínia i rogers amb salsa de iogurt de La Fageda
*/?>

Mil fulls d'albergínia i rogers amb salsa de iogurt de La Fageda

Tornar a: Receptes

Mil fulls d'albergínia i rogers amb salsa de iogurt de La Fageda

Elaboració:

1. Peleu i talleu l'albergínia a rodelles d'un centímetre aproximadament.
2. Saleu les rodelles d'albergínia i deixeu reposar uns minuts perquè perdi l'amargor, fregiu-la i reserveu-la damunt d'un paper absorbent.
3. Marqueu en una paella antiadherent els filets de roger.
4. Munteu el mil fulls intercalant capes d'albergínia i rogers.

Per la salsa de iogurt:

1. Poseu un rajolí d'oli en una paella, incorporeu el iogurt, el comí i una mica de sal. Deixeu-ho coure uns segons fins obtenir una salsa homogènia.
2. Rectifiqueu de sal si convé.

Muntatge:

Enforneu el mil fulls uns minuts i seguidament cobriu amb la salsa.


Llistat d'ingredints

  • 2 albergínies mitjanes
  • 16 filets de rogers petits
  • Sal
  • Pebre
  • Gingebre
  • Oli extra verge d'oliva
  • Salsa de iogurt: 1 iogurt natural de La Fageda
  • Comí
  • Sal
  • Oli extra verge d'oliva
  • Opcional: Barreja d'enciams.

Comarteix