Tornar a: Receptes

Lassanya de patata de la Vall de Bas amb civet de senglar i crema d'alls tendres

Talleu les patates a rodanxes d'uns 3mm i poseu-les al forn en una safata cobertes d'oli amb una fulla de llorer,farigola i un gra d'all, a 60 graus fins que estiguin toves (1 hora aprox.) Salprebreu i enfarineu el senglar i fregiu-lo.

Coeu les verdures amb la cansalada a daus. Quan estiguin toves afegiu-hi el vi i deixeu-ho uns 10 minuts. Afegiu-hi el porc i cobriu-ho amb el brou. Amb el foc baix l'heu de coure fins que estigui tou(3 h aprox.)A mitja cocció afegiu-hi un farcell amb canyella, farigola, llorer i la pela de taronja. Per fer la crema d'alls talleu-los a rodanxes i fregiu -los amb mantega. Llavors tireu-hi la crema de llet, sal, pebre i deixeu-ho tot una mica.

La lassanya la fareu tot alternant en una safata capes de patata i del civet trinxat. Acabarem posant-hi la crema d'alls pel damunt i gratinant-ho al forn .

Cuiner: Joan Masegur




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding