Gelat de vainilla i nous de macadàmia amb pa de pessic de caramel i fruita de la passió

Gelat de vainilla i nous de macadàmia amb pa de pessic de caramel i fruita de la passió

Tornar a: Receptes

Gelat de vainilla i nous de macadàmia amb pa de pessic de caramel i fruita de la passió

Elaboració:

Pa de pessic de caramel
1. Feu un toffee a 170º amb el sucre i la nata.
2. Emulsioneu els rovells amb la mantega.
3. Escaldeu amb el toffee a 50ºC.
4. Afegiu sòlids.
5. Incorporeu la merenga
6. Coeu a 160ºC durant 17 minuts.

Crema de fruita de la passió
1. Escalfeu la polpa al bany maria.
2. Afegiu a la resta.
3. Retorneu al bany maria i cogueu, remenant, fins a 82º.
4. Coleu i refredeu.

Muntatge del plat:

1. Serviu el pa de pessic de caramel amb una llàgrima de crema de fruita de la passió i una quenelle de gelat de vainilla i nous de macadàmia.


Llistat d'ingredints

Gelat de vainilla i nous de macadamia Pa de pessic de caramel 150g sucre 300g nata del 32 %MG 40g rovells 90g mantega 150g farina fluixa 4g impulsor 150g clares 50g sucre Crema de fruita de la passió 250g polpa de passió 125g rovells 125g ous 50g sucre


Comarteix

Recepta elaborada per