Tornar a: Receptes

Gelat de vainilla i nous de macadàmia amb pa de pessic de caramel i fruita de la passió

Elaboració:

Pa de pessic de caramel
1. Feu un toffee a 170º amb el sucre i la nata.
2. Emulsioneu els rovells amb la mantega.
3. Escaldeu amb el toffee a 50ºC.
4. Afegiu sòlids.
5. Incorporeu la merenga
6. Coeu a 160ºC durant 17 minuts.

Crema de fruita de la passió
1. Escalfeu la polpa al bany maria.
2. Afegiu a la resta.
3. Retorneu al bany maria i cogueu, remenant, fins a 82º.
4. Coleu i refredeu.

Muntatge del plat:

1. Serviu el pa de pessic de caramel amb una llàgrima de crema de fruita de la passió i una quenelle de gelat de vainilla i nous de macadàmia.




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding