Full caramel·litzat amb brandada de bacallà i melmelada de carbassó de la Fageda
*/?>

Full caramel·litzat amb brandada de bacallà i melmelada de carbassó de la Fageda

Tornar a: Receptes

Full caramel·litzat amb brandada de bacallà i melmelada de carbassó de la Fageda

Ingredients:

Pasta de full

Llom de bacallà

Alls

Oli de gira-sol

Oli d’oliva extra verge

Melmelada de carbassó La Fageda

Elaboració:

  1. Poseu els alls laminats amb la pell de bacallà i un raig d’oli d’oliva a coure.
  2. Seguidament poseu els daus de bacallà, no coure excessivament. Un cop cuit, tritureu-ho tot afegint l’oli de gira-sol fins que us quedi ben emulsionat. Reserveu.
  3. Estireu la pasta de full ben fina, tireu un polsim de sucre llustre per sobre. Coeu a 180ºC – 200ºC uns 10 minuts aproximadament.
  4. Munteu el plat amb la base de full, per sobre la brandada i finalment la melmelada de carbassó.

Comarteix

Recepta elaborada per