Tornar a: Receptes

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes

1.    Escalfar la llet i desfer-hi la xocolata
2.    Batre els ous juntament amb el sucre.
3.    Incorporar, sense deixar de barrejar, la llet i els ous.
4.    Deixar refredar una mica i afegir-hi el pastís.
5.    Colar, posar en vasets i coure al forn amb vapor a 85º durant 20 minuts.

Amb aquesta fórmula surten 12,5 vasets de 70 g.

1.    Tallar la mantega a daus de la mateixa mida i refredar bé.
2.    Barrejar les farines i el sucre de canya en una batedora amb varilles.
3.    Incorporar els daus de mantega sense parar la màquina.
4.    La barreja es transformarà en sorra. Quan tornin a formar-se terrossos, parar quan la mida ens convingui.
5.    Estendre sobre un silpat i congelar.
6.    Coure al forn a 150º durant 15-20 minuts.




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding