Tornar a: Receptes

Bacallà amb ceba i tomata de la pera

Preparació

1. Escorreu bé els lloms de bacallà, enfarineu-los i fregiu-los lleugerament en una paella amb oli d’oliva ben roent. Reserveu-los i traieu tot l’oli deixant-ne un petit raig a la paella.
2. Peleu les cebes i trinxeu-les finament. Poseu-les a la paella i deixeu ofegar.
3. Renteu el pebrot i talleu-lo a tires fines. Ratlleu les tomates.
4. Quan la ceba estigui gairebé cuita, poseu-hi el pebrot, li doneu un tomb, i tot seguit, incorporeu la tomata ratllada. Deixeu coure bé, que es sofregit es concentri.
5. Tireu-hi el vi blanc, deixeu reduir i afegiu els trossos de bacallà i mulleu amb una llossada d’aigua. Deixeu coure uns 5 minuts a foc suau.
6. Mentre, prepareu una picada amb els alls, el julivert i les ametlles torrades. Deixateu-la amb el suc de la cocció i deixeu coure un parell de minuts més.
7. Rectifiqueu de sal, pareu el foc i deixeu reposar una estona abans de servir

Cuiner: Josep Marsans




Recepta elaborada per

Ladeus Web Branding