Bacallà al forn amb melmelada de pebrots vermells de la Fageda i llit de patata i ceba
*/?>

Bacallà al forn amb melmelada de pebrots vermells de la Fageda i llit de patata i ceba

Tornar a: Receptes

Bacallà al forn amb melmelada de pebrots vermells de la Fageda i llit de patata i ceba

Ingredients:

1 llom de bacallà dessalat

Melmelada de pebrots vermells de la Fageda

2 patates blanques

1 ceba de figueres

Oli verge

Sal

Sucre

Elaboració:

  1. Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150ºC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
  2. Pugem la temperatura del forn a 200ºC.
  3. En una llauna de forn col·loquem la patata i ceba al damunt posem el bacallà i enfornem. A mitja cocció posem la melmelada de pebrots sobre la pell del bacallà i tornem a posar al forn 5 minuts més.
  4. Acabem al plat posant al fons la patata i ceba damunt el bacallà i al costat un cordó de melmelada.

Comarteix

Recepta elaborada per