Amanida de torrada de farro de bianya, compota de poma de Girona, recuit de xerigot d'ovella i anxoves

Amanida de torrada de farro de bianya, compota de poma de Girona, recuit de xerigot d'ovella i anxoves

Tornar a: Receptes

Amanida de torrada de farro de bianya, compota de poma de Girona, recuit de xerigot d'ovella i anxoves

Preparació

1.    Feu una compota amb la poma i el sucre, tritureu (podem encolar-la)
2.    Talleu les llesques de pa de farro ben fines, torreu-les.
3.    Poseu a sobre la compota, després el formatge tallat a la mateixa mida.
4.    Poseu els filets d’anxoves per sobre.
5.    Acompanyeu amb mesclum i pipes de carbassa, amaniu.


Llistat d'ingredints

4 llesques de pa de farro de Bianya 2 pomes de Girona 100 gr. Sucre 100 gr. Xerigot d'ovella de la Garrotxa 4u anxoves de l'Escala. Mesclum Tomata xerry Oli d'oliva Sal maldon


Comarteix

Recepta elaborada per