Notícies

< Notícies

VIII Fira del Fajol de Batet de la Serra

07/02/2013

Batet de la Serra ja està a punt per celebrar la 8a edició de la Fira del Fajol. El cap de setmana del 9 i 10 de febrer es podrà gaudir, de nou, dels actes que els Amics del Fajol han organitzat a l’entorn d’aquest producte. El dissabte al matí es portarà a terme la VIII Jornada sobre productes agroalimentaris locals a les 9.30h a la casa consistorial de Batet de la Serra, aquest any sota el nom L’Associacionisme i els productes locals. Treballar junts per arribar més lluny. La jornada acabarà amb un dinar basat en productes locals al Restaurant Hostal dels Ossos. Per més informació de la jornada fes@olot.cat. Pel que fa al diumenge, s’encetarà la fira amb una demostració que els pagesos de la zona ens faran de la destresa que tenen a l’hora de batre, ventar i moldre el fajol, i amb el pregó que portarà a terme Fina Puigdevall, propietària i cuinera del Restaurant Les Cols. També hi haurà un concurs de dibuix infantil, el ball del ja conegut gegant Batoies que anirà acompanyat de les perdius i ballarà al so de la música dels Ministrers de l’Escola Municipal de Música d’Olot. A partir de les 11.30h els restaurants Can Xel, Hostal dels Ossos, La Francesa, La Deu i el Self La Garrotxa, en representació del col•lectiu Cuina Volcànica, oferiran tastos elaborats amb fajol. Qui vulgui es podrà quedar a dinar a la fira, un àpat que serà amenitzar per Manelic de Pera. A més, durant tot el dia els assistents podran gaudir d’un mercat de productes artesanals i de proximitat.