Notícies

< Notícies

Una dansa de sabors de Cuina Volcànica al Sismògraf

27/07/2017

El festival de dansa Sismògraf va néixer l’any 2009 amb la voluntat d’agrupar en un cicle les propostes de dansa que es feien dins la programació cultural de la ciutat d’Olot. Va arrencar gràcies a l’impuls del projecte europeu Ciutats 3.0 però sobretot gràcies a dos factors: l’existència de ballarins i coreògrafs professionals i amateurs i d’un públic receptiu cap a la dansa.

Aquest any el col·lectiu Cuina Volcànica va ser l'encarregat de fer l'àpat d'inauguració als jardins de la Torre Malagrida, on hi havia els coreagrafs, ballarins, programadors i professionals del sector a més d'algunes autoritats i representats locals.

UNA DANSA DE SABORS DE LA GARROTXA

Piruleta de formatge serrat d’ovella Mas Farró – La Quinta Justa

Cruixent d’olivada – Hostal dels Ossos

Coca d'Hostalets amb llonganissa – Sant Miquel

Amanida de confitats amb embotits – Sant Miquel

Tàrtar de vedella amb rovellons confitats - Hostal dels Ossos

Empedrat de fesols De Santa Pau amb verdures confitades, truita

Fumada i vinagreta de cítrics – L’Hostalet

Semicuit d’ànec, amb poma i reducció de ratafia – La Quinta Justa

Carpaccio peu de porc amb oli de tòfona i fruits secs – Can Xel

Brandada bacallà amb cruixent de poma de Girona – Ca la Matilde

Galta porc cuita a baixa temperatura amb crema de patata mora

– Ca la Matilde

Patata de La Deu – La Deu

Botifarra amb bolets – La Cúria Reial

Cremós de iogurt de La Fageda amb melmelada de La Fageda i crumble

de fajol - Can Xel

Brownie de blat de moro – Hostal dels Ossos

Parfait de Ratafia Russet – Font Moixina

Harmonitzats amb vins de la DO Catalunya i de la DO Empordà

Aigües minerals