Tornar a: Notícies

SITC BCN 19 a 21 Abril Àrea Gastronòmica Costa Brava - Pirineu de Girona Un Tast pels sentits Cuina Volcànica

Àrea Gastronòmica
Costa Brava - Pirineu de Girona
Un tast pels sentits !

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya  Barcelona des de 19 al 21 d'abril.
Apropa't aquest nou espai per a degustar productes típics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.
A través del millor de la seva gastronomia, coneix els atractius turístics més importants de la zona i tota la seva oferta cultural, esportiva i d'oci.
Una oferta turística de proximitat que es convertirà en un veritable regal pels teus sentits!

Cuina Volcànica hi partipa  amb degustacions  que es oferiran en l'espai de promoció  amb

 Turisme Garrotxa:

Magdalenes de Fajol  - Fonda Barris de Joanetes

Coca de ratafia d'Olot  - Restaurant La Curenya de Les Planes d'Hostoles

Magdalenes de Fajol amb olives negres - Restaurant Sant Miquel La Vall de Vas

 L'Ajuntament de La Vall de Bas oferirà Patates Farcides de Carn

 

Ladeus Web Branding