Notícies

< Notícies

Nova cervesa de Cuina Volcànica

17/05/2016

El col·lectiu Cuina Volcànica, juntament amb l’empresa de cerveses artesanes Pochs’s de Castellfollit de la Roca, ha creat una nova versió de la cervesa “Volcànica”, nascuda fa 8 anys, dotant-la de més identitat i personalitat. L’ingredient principal i que la diferencia de la resta és el fajol. Precisament, és l’element que la fa especial per la dificultat que comporta en l’elaboració de la beguda, a més, la compon aigua de basalt, malt d’ordi, llevat i llúpol.

L’objectiu principal d’aquesta nova edició de la Volcànica és que es pugui prendre per acompanyar la diversitat de plats que els restaurants ofereixen als seus clients, per tant, que sigui versàtil, i es pugui adaptar a la temporalitat i estacionalitat de les diferents receptes.

Una cervesa exclusiva que només es podrà trobar en els restaurants del col·lectiu, i a l’espai degustació de l’empresa Poch’s.  



Comarteix