Notícies

< Notícies

Llibre Cuina Volcànica - Cossetània rep quatre premis dels Gourmand Cook Book Awards per llibres de cuina

19/01/2009

Cossetània Edicions ha rebut quatre dels premis Gourmand Cookbook Awards 2008.

En la categoria de Millor Guia, Cuina volcànica. La cuina dels restaurants de la Garrotxa, de Pep Nogué, s'ha considerat el millor llibre publicat en català. Amanides. La frescor de la terra, de Mariona Quadrada, s'ha endut el guardó a la Millor Monografia Gastronòmica. Manual de gastronomia. Indicacions pràctiques per al gurmet, de Jaume Fàbrega, s'ha considerat el millor llibre de cuina per a professionals. I El Cullerot s'ha proclamat la millor col·lecció de llibres de cuina, coincidint amb la publicació del seu número 50, Totes les sopes, de Jaume Fàbrega. Els guanyadors competeixen ara amb els premiats en les altres llengües, per ser escollits els millors llibres de cuina del món.

Felicitats a tots els que han fet  possible aquest llibre!

 El llibre de Cuina Volcànica es pot comprar en les llibreries especialitzades.

 



Comarteix