Notícies

< Notícies

LA GASTRONOMIA DE LA GARROTXA LLUEIX AL SALONE DEL GUSTO DE TORÍ

30/10/2008

En la VII edició del “Salone del Gusto” 24/28 octubre .08 ,considerat el més important del món de la enogastromia i dels productes agroalimentaris amb el moviment de “Slow Food” al capdavant amb més de 500 expositors i 2500 vins del mon , 300 laboratoris del gust ,conferències i punts de trobada , intercanvi de coneixements.
El consorci de Turisme Catalunya va ésser present amb la instal·lació de especifica de “illa del gust” un espai on es podia degustar la gastronomia del productes del diversos col·lectius de cuina del nostre país, Cuina Volcànica , amb Joan Masegur, Josep Colom i Gerard Xifra acompanyats per Pep Nogué van oferir amb gran èxit els tastos amb productes de la nostra comarca :
· “Trinxat de naps negres amb botifarra de perol”
· “Patates mores amb fesols de Santa Pau”
· “Borratxo de fajol amb ratafia d’Olot