Tornar a: Notícies

La Fira de Sant Lluc d'Olot 15 i 16 octubre :Degustacions de Cuina Volcànica

Un any més la cuina volcànica serà present en la Fira de Sant Lluc d'Olot.

En l'espai de la Fira situat en la Plaça Major d'Olot , diferents cuiners de la Cuina Volcànica  realitzarant  cuina presèncial amb degustacións amb  productes  d' una  combinació de les Denominació Origen (DO)  , IGP de Catalunya amb productes de la Garrotxa , per a  la cuina del territori.

Dissabte 15 :

11:30am  : Restaurant Hostal del Ossos ( Batet de la Serra ) -

DOP arròs del delta de l'ebre cremòs amb IGP pollastre del prat i cebes de sant francesc

18:00pm : Restaurant la Quinta Justa (Olot)

IGP Vedella dels pirineus catalans amb baquetes

 Diumenge 16:

12:00pm  Restaurant Self La Garrotxa (Olot)

Suquet  de DOP Mongeta del ganxet amb saltxites i bolets

18:00pm Restaurant L'Hostalet (Hostalets de Bas)

 Llauna de IGP patates de prades amb botifarra de perol

Podeu veure la publicitat a TV3 i Olot Televisió de la Fira de Sant Lluc 2011

http://youtu.be/xOP5nkoAPeI

http://youtu.be/ICGPImGWxS0

 El programa complert de la Fira de Sant Lluc 2011

http://areadepromocio.olot.cat/FitxersWeb/50/programa%20Sant%20Lluc%20BAIXA.pdf

Ladeus Web Branding