Tornar a: Notícies

La Cuina Volcànica en el 10è aniversari del Dia Mundial de Turisme de la Federació

La Cuinà Volcànica amb el restaurant Ca la Matilde de Sant Feliu de Pallerols, van representar l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa en el 10è aniversari del Dia Mundial de Turisme de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona . El Fesols de Santa Pau ,el principal producte del tastet  de Cuina Volcànica elaborat per Felip Hontoria  que conjuntament amb els altres  col·lectius gastronòmics  van presentar la seva cuina : Girona Bons Fogons, la Cuina de l'Empordanet, el Grup Selva Gastronòmica,  l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, l'Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya i la Cuina del Vent. Tots aquests col·lectius gastronòmics van oferir tastets de la seva cuina als assistents.


El conseller d'Empresa i Ocupació va afirmar que l'interès industrial per Catalunya en aquests moments va a l'alça i que “continua sent un país molt atractiu per a la inversió estrangera”. Puig va negar que hi hagi hagut “cap situació que hagi comportat la pèrdua d'empreses de Catalunya”. Segons el conseller Felip Puig, és la regió de l'Europa continental que atrau més inversors i que “genera més atractiu i confiança”.

Ladeus Web Branding