Notícies

< Notícies

Gran éxit del dinar a 4 mans Cuina Volcànica i Cuina del Vallès amb Fesols de Santa Pau i la Mongeta del Ganxet

16/01/2009

 

El Gran Casino de Terrassa es va omplir per poder celebrar i tastar el dinar a 4 mans que van oferir els col·lectius de Cuina del Vallès  i el seu producte  Mongeta del Ganxet  i Cuina Volcànica  amb el Fesols de Santa Pau.

El Consorci de Turisme de Vallès Occidental va destacar la tasca fonamental de la gastronomia com a promoció de la seva comarca  i el seu total suport , com exemple  aquest acte.

Es va convidar a  representants de la  Garrotxa amb relació al producte ,gastronomia i Turisme : Alcaldessa de Santa Pau , Associació de Cultivadors de Fesols de Santa Pau , President Turisme Garrotxa , President de Cuina Volcànica , Parc Natural de la Zona Volcànica i  de la Generalitat Director del DAR a Girona Sr Josep Guix .

El menú va ésser una festa de la mongeta del Ganxet  i el fesols de Santa Pau ,on els cuiners van saber posar-los al mes alt nivell , tan en la seva presentació com en la qüalitat  dels plats

Aperitius

Crema de Fesols de Santa Pau,verat funat i oli de festucs

Fesols amb  tripa de bacallà

Cigrons menuts del Vallès amb tòfona d'hivern

Coca de recapte

A taula

Mongeta del ganxet sortint de l'Olla amb botifarra de Sant Llorenç

Premsat de patates mores,fesols i botifarra de perol

Bacallà,musselina d'escalivada i galeta de pernil

Costellà de porc cargols i Fesols de Santa Pau

Bunyols de xocolata

 

 



Comarteix