Tornar a: Notícies

CUINA VOLCÀNICA PROMOU EL PRODUCTES LOCALS AL FÒRUM GASTRONÒMIC DE SANTIAGO DE COMPOSTELA

Els Restaurants Hostal dels Ossos de Batet de la Serra i La Cúria Reial de Besalú van ser els representants de Cuina Volcànica, que el passat dilluns 27 de febrer van viatjar fins a Santiago de Compostela per promoure els productes i territori de la Garrotxa. El Bar Hostal del Sol, membre de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, els va acompanyar i va compartir l’experiència. En el marc del Fòrum, el col•lectiu va fer una demostració de cuina adreçada a tots els assistents. Tots els plats presentats estaven elaborats amb productes del territori, per tant, els visitants van poder degustar una torradeta de pa de farro amb almadroc i llonganissa, una sopa de farro amb llardons de la mocada, un mil fulls de patata mora amb carn de perol i una mousse de iogurt de La Fageda amb compota de poma i crumble de fajol.

Foto del participants  al Fòrum de Santiago , en un moment de descans en la seva la visita programada a la llotja del port de Vigo.

Ladeus Web Branding