Tornar a: Notícies

Cuina Volcànica ofereix l'aperitiu en la celebració de la Diada del Consell Comarcal de la Garrotxa, conjuntament amb Òmnium Garrotxa

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de la Garrotxa, conjuntament amb Òmnium Garrotxa, organitza els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a la comarca, que aquest any incorporen diferents novetats.

L’historiador i professor Miquel Puig i Reixach ha rebut l’encàrrec del Consell de pronunciar la conferència institucional, que obrirà els actes programats per la Diada Nacional de Catalunya. “Història personal i història nacional: viure a la Garrotxa entre els anys 1700 i 1720” serà el títol de la xerrada, que ens situarà a la Garrotxa de 1714 de la mà d’un especialista en la divulgació de la història d’Olot i la comarca al segle XVIII.

Precisament, la conferència incorpora aquest any una novetat important a nivell de programació ja que, per no interferir amb els actes organitzats pel dia 11 de Setembre, tindrà lloc el dimarts 10 de setembre a les 6 de la tarda a la Sala El Torín d’Olot

Cuina Volcànica amb els seus membres Rest Font Moixina ,Hostal dels Ossos i Self La Garrotxa d'Olot oferiran l'aperitiu.

 

Ladeus Web Branding