Notícies

< Notícies

CUINA VOLCÀNICA ELEGEIX NOU PRESIDENT : JOAN MASEGUR IGLESIAS

01/06/2008

Joan Masegur Iglesias cuiner del Restaurant Hostal del Ossos de Batet de la Serra es elegit com nou president del col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa.

Joan Masegur Iglesias amb la col·laboració de la seva Junta Directiva i la participació de la resta de membres del col·lectiu considera els principis i objectius que es fonamenta la Cuina Volcànica:

- Una aposta decidida per mantenir i incorporar en les seves cuines els productes propis de la comarca privilegiada com la Garrotxa : els fesols, fajol,patata mora, blat de moro blanc,tòfones,farro,piumoc,serrat d'ovella ,piumoc, bones carns i embotits , llardons de la mocada, la coca de llardons,ratafia entre d'altres

-Recuperar les receptes tradicionals oferint-les a les cartes del establiments per oferir a tot el territori i la seva gent una cuina de qualitat amb personalitat pròpia.

- Com membres del Club de Gastronomia de Turisme de Catalunya donar a conèixer a traves de la gastronomia la riquesa i atractius turístics de la nostra comarca i del país

- La 24 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa , explorar noves propostes.

- Intercanviar experiències amb la resta de col·lectius de Cuina de Girona

- La formació i l'assessorament d'en Pep Nogué,gastrònom per excel·lència de la nostra cuina.