Llistat de galeries

Dinar a 4 mans dels col·lectius de cuina del Vallès amb la mongeta del Ganxet i cuina volcànica amb els fesols de Santa Pau

El Gran Casino de Terrassa es va omplir per poder celebrar i tastar el dinar a 4 mans que van oferir els col·lectius de Cuina del Vallès i el seu producte Mongeta del Ganxet i Cuina Volcànica amb els Fesols de Santa Pau.
El Consorci de Turisme de Vallès Occidental va destacar la tasca fonamental de la gastronomia com a promoció de la seva comarca, el seu total suport , com exemple d'aquest acte.

Es va convidar a representants de la Garrotxa amb relació al producte Fesols de Santa Pau ,la seva gastronomia i el Turisme : Alcaldessa de Santa Pau , Associació de Cultivadors de Fesols de Santa Pau , President Turisme Garrotxa , President de Cuina Volcànica , Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i en representació la Generalitat - Director del DAR a Girona Sr Josep Guix .

El menú va ésser una festa de la mongeta del Ganxet i el fesols de Santa Pau ,on els cuiners van saber posar-los al mes alt nivell , tan en la seva presentació com en la qüalitat dels plats

Menú :

  • Aperitius
  • Crema de Fesols de Santa Pau,verat funat i oli de festucs
  • Fesols amb tripa de bacallà
  • Cigrons menuts del Vallès amb tòfona d'hivern
  • Coca de recapte
  • A taula
  • Mongeta del ganxet sortint de l'Olla amb botifarra de Sant Llorenç
  • Premsat de patates mores,fesols de Santa Pau i botifarra de perol
  • Bacallà, musselina d'escalivada i galeta de pernil
  • Costella de porc cargols i fesols de Santa Pau
  • Bunyols de xocolata



La sèrie de fotografies han estat realitzades i cedides per : Enric Alloza www.alloza.cat Consorci de Turisme del Vallès Occidental

Ladeus Web Branding