Tornar a: Agenda

II JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL FAJOL

12
Febrer
25
Febrer

El fajol no és un cereal, però se’n fa el mateix ús, tradicionalment s’utilitzava a la cuina en l’elaboració de plats com ara les farinetes, producte molt típic i conegut a la Garrotxa. Actualment, a part de les farinetes i de la recuperació de receptes antigues, el col•lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa l’ha introduït als seus fogons per fer-ne els plats més creatius, podem degustar des dels tradicionals macarrons de l’àvia, però fets de fajol, uns creps, o unes galetes, fins a una fresca i innovadora recepta de cervesa elaborada amb aquesta poligonàcia. Una cervesa anomenada La Volcanica, i creada pels restaurants de Cuina Volcanica . D’altra banda, la Garrotxa és l’únic zona de Catalunya on es cultiva fajol. És per això, que el col•lectiu, i també en motiu de la fira, enceta la Jornada Gastronòmica del Fajol en les seus restaurants, durant un mes, aproximadament, oferiran un menú especial.

FIRA_FAJOL4triptic2011[1].pdf



Ladeus Web Branding